TRAILER ONDERHOUD

Ondanks het feit dat je de trailer zeer regelmatig gebruikt, bestaat de kans dat je vergeet dat een trailer vaak een zware en soms kostbare last vervoert, maar ook een voertuig is waarmee je in het verkeer rijdt met snelheden tot 90 kilometer per uur. Misschien is het daarom goed je te bedenken dat niet alleen de auto onderhouden en gekeurd moet worden, maar de trailer net zo goed. Daar komt bij dat de meeste trailers niet elke dag worden gebruikt. Ze staan vaak lang buiten stil in zon, regen, sneeuw, kou en hitte.

Voor de professionele gebruikers zijn er juist weer aanhangers en trailers die zo vaak gebruikt worden dat er regelmatig onderhoud nodig is. Bij Eemsned weten we precies waar we naar moeten kijken en waar wat aan moet gebeuren.

Door regelmatig en vakkundig onderhoud kunnen  de kosten zo laag mogelijk blijven, terwijl je toch de zekerheid hebt dat het vervoermiddel weer veilig en bedrijfsklaar staat. Wij adviseren daarom ook om ieder jaar uw trailer te laten onderhouden en keuren. Veel trailers staan op slechte banden of banden die niet voorzien zijn van het juiste aantal Bar. 

Wij repareren tegen vooraf afgesproken prijzen dus geen verrassing achteraf. Onze werkplaats hanteert betaalbare tarieven en in noodgevallen zijn onze monteurs ook ’s avonds beschikbaar. Soms is het verstandiger om de Trailer of aanhanger te vervangen in plaats van een dure reparatie.  Hierover gaan we dan graag met u in gesprek.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor trailer onderhoud? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd bellen. Wij staan voor u klaar. 

Eemsned Trailers
is hét juiste adres voor
onderhoud en reparatie

Call Now Button