Iseki compacttractoren

Ontdek de kwaliteit

Iseki compacttractoren

Deze Japanse machines van Iseki worden gewaardeerd door hun hoge kwaliteitsniveau en goede betrouwbaarheid. Door de technische innovatie kunt u efficiënter werken!

Naast compacttractoren, leveren wij ook maaiers van Iseki.

Iseki TXGS 24

Heerlijk compacte en wendbare subcompacttractor. Voorzien van StageV 3-cilinder Iseki dieselmotor met 24 pk en in- en uitschakelbare vierwielaandrijving.

Iseki TM3217

24 of 30pk 3-cilinder diesel tot maximaal 23 km/h. 8 versnellingen voor en 8 achter. Omkeer schakeling in elke versnelling. Ook voorzie van een hydraulisch ventiel. 

Iseki TLE3400

Krachtige 40pk 1.5L dieselmotor. Hydrostatische rijaandrijving: van rijrichting veranderen zonder te koppelen. 4wd en een hydraulisch ventiel. Weegt 1345kg.

Iseki TH4335

De TH-serie biedt 29, 33 of 37pk en uitgevoerd met een aftakas. Bijzonder laag geluidsniveau en ook leverbaar zónder cabine. Centraal geplaatste neerklapbare duwboom, trekhaak voor en achter.

Iseki TG6670

Met een vermogen van 70 pk (2.2 liter 4-cil) ben je goed op weg. Hydrostatische rijaandrijving met 3 groepen en high/low-functie. Tevens voorzien van cruise-control en een hefvermogen van 1600kg. 2 hydraulische ventielen.

Iseki tractor kopen?

Wij bieden een ruim assortiment Iseki-compacttractoren aan. Meer dan we op deze pagina kunnen vermelden. Informeer voor het u passende model en/of uitvoering. Wij leveren ook aan gemeentes en hoveniers! De particulier is ook welkom. Voor kleine gazons hebben we Iseki-grasmaaiers.

Meer informatie?

Eemsned: totaalaanbieder van aanhangwagens en mechanisatie.