Iseki compacttractoren

Ontdek de kwaliteit

Iseki compacttractoren

Deze Japanse machines van Iseki worden gewaardeerd door hun hoge kwaliteitsniveau en goede betrouwbaarheid. Door de technische innovatie kunt u efficiënter werken!

Naast compacttractoren, leveren wij ook maaiers van Iseki.

Iseki TXGS 24

Heerlijk compacte en wendbare subcompacttractor. Voorzien van StageV 3-cilinder Iseki dieselmotor met 24 pk en in- en uitschakelbare vierwielaandrijving.

Iseki TM3217

24 of 30pk 3-cilinder diesel tot maximaal 23 km/h. 8 versnellingen voor en 8 achter. Omkeer schakeling in elke versnelling. Ook voorzie van een hydraulisch ventiel. 

Iseki TLE3400

Krachtige 40pk 1.5L dieselmotor. Hydrostatische rijaandrijving: van rijrichting veranderen zonder te koppelen. 4wd en een hydraulisch ventiel. Weegt 1345kg.

Iseki TH4335

De TH-serie biedt 29, 33 of 37pk en uitgevoerd met een aftakas. Bijzonder laag geluidsniveau en ook leverbaar zónder cabine. Centraal geplaatste neerklapbare duwboom, trekhaak voor en achter.

Iseki TG6670

Met een vermogen van 70 pk (2.2 liter 4-cil) ben je goed op weg. Hydrostatische rijaandrijving met 3 groepen en high/low-functie. Tevens voorzien van cruise-control en een hefvermogen van 1600kg. 2 hydraulische ventielen.

Iseki tractor kopen?

Wij bieden een ruim assortiment Iseki-compacttractoren aan. Meer dan we op deze pagina kunnen vermelden. Informeer voor het u passende model en/of uitvoering. Wij leveren ook aan gemeentes en hoveniers! De particulier is ook welkom. Voor kleine gazons hebben we Iseki-grasmaaiers.

Meer informatie?

Eemsned: totaalaanbieder van aanhangwagens en mechanisatie.

Opzoek naar Compacte tractoren?

Compacte tractoren kopen? Als je opzoek bent naar compacte tractoren voor je tuin, werk of noem het maar op. Dan ben je bij Eemsned aan het juiste adres. Compacte tractoren, ontstaat in Amerika waarbij tuinen te groot zijn voor het ‘normale’ werk en er dus ‘groter geschut’ bij moet komen. Compacte tractoren zijn vaak voorzien van verschillende voordelen, zoals dat de meeste compacte tractoren vaak voorzien zijn van een automatisch versnellingsbak. 

Wilt u een compacte tractor kopen? Neem gerust contact op.

Welke Compacte Tractor past bij mij?

Eemsned heeft een groot assortiment aan compacte tractoren, zo voor ieder wat wils. Welke er nu precies bij u past? Dat is zeer afhankelijk van het soort werk wat u ermee wilt verrichten. Dat is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe groot is het terrein?
  • Hoevaak wilt u hem gaan gebruiken?
  • Uw budget dat u aan compacte tractoren wilt besteden

Eemsned biedt u passend advies zodat u verzekerd bent van de juiste aankoop.

Iseki compacte tractor kopen?

Wij bieden onder andere Iskei compacte tractoren aan. Deze compacte tractoren van Japanse afkomst, staan bekend door hun hoge kwaliteitsniveau en hun goede betrouwbaarheid, iets waar Eemsned voor staat.

Door de technische innovatie van deze compacte tractoren, kunt u veel efficiënter te werk gaan. Eemsned biedt verschillende soorten compacte tractoren van Iseki aan, van compacte sub compacte tractoren tot aan een compacte tractor met hydrostatische rijaandrijving met 70pk.

Wilt u meer informatie over de compacte tractoren? Neem gerust contact op.