Solis compacttractoren

De krachtigste compacttractoren

Iseki compacttractoren

Op zoek naar een betrouwbare compacttractor? Deze Solis is een samenwerking tussen het bekende Yanmar en ITL. Yanmar staat al meer dan 100 jaar bekend om zijn goede kwaliteit grondverzet-machines.
Met een netwerk van 1200 dealers en een centraal reserve-onderdelenmagazijn in Duitsland kent Solis een betrouwbaar leverprogramma.

solis-20-compacttractor

Solis S20

Compact 4wd-minitractor met 18pk 3-cilinder motor van Mitsubishi. Met 810kg geschikt voor veel aanhangers. 500 kg hefvermogen en een draaicirkel van 4.2 meter (rechtsom).

Solis 26 minitractor

Solis 26

Met dubbelwerkend ventiel en 26 pk Mitsubishi motor. 600 kg hefvermogen en 2.7 meter draaicirkel. Deze minitractor weegt 1055 kg.

Solis 50 tractor kopen?

Solis 50

Pittige 3-cilinder ITL motor met 50 pk. Hefvermogen van 1600 kg! Deze minitractor van Solis kopen? Informeer gerust!

Solis logo

Solis tractor kopen?

Wij bieden een ruim assortiment Solis-compacttractoren aan. Meer dan we op deze pagina kunnen vermelden. Informeer voor het u passende model en/of uitvoering. Wij leveren ook aan gemeentes en hoveniers! Ook de particulier of hobbyboer is welkom! Ideaal voor bijvoorbeeld de grote tuin of het paardenverblijf!

Meer informatie?

Eemsned: totaalaanbieder van aanhangwagens en mechanisatie.

Solis compacte tractor kopen?

Bent u op zoek naar een compacte tractor alleen weet u nog niet welke? Eemsned biedt verschillende soorten compacte tractoren, waaronder Solis. Solis staat al meer dan 100 jaar bekend om zijn goede kwaliteit van de compacte tractoren.

Solis heeft iets unieks, zo hebben zij een netwerk van 1200 dealers met een centraal reserve onderdelenmagazijn in Duitsland. Hierdoor biedt Solis een betrouwbaar leverprogramma van hun compacte tractoren.

Aanbod compacte tractoren van Eemsned

Eemsned biedt verschillende compacte tractoren. Bekijk welke compacte tractoren eemsned nog meer aanbied. Van Solis biedt Eemsned 3 verschillende soorten compacte tractoren aan.

Solis S20

Een compact 4 wiel aangedreven compacte tractor met 18 PK.

Solis 26

Een dubbelwerkend ventiel en een 26 PK mitsubishi motor

Solis 50

Een compacte tractor met een pittige 3-Cilinder en 50PK

-> Benieuwd wat Eemsned voor u kunt betekenen? Neem gerust contact op.

 

 

Call Now Button