Ploegen en frezen

En de boer, hij ploegde voort…

Boxer D-0 sleuvenfrees

Sleuvenfrezen voor het graven van sleuven om in goede waterafvoer te voorzien. Tevens ideaal om grondkabels weg te werken. Instelbare sleufbreedte van 8 cm tot 16 cm.
Maximaal 300 – 500 meter per uur.

Bent u op zoek naar deze of andere ploeg- of freesmachines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft. 

Boxer SB overtopfrees

Deze overtopfrees om gras te frezen en daarna opnieuw in te zaaien. Doordat de frees tegenovergesteld draait, wordt de grond extra los gemaakt. Ideaal voor het bewerken van een hardere ondergrond.

Boxer GF grondfrees

De grondfrees voor compact tractoren, uitgevoerd met een ketting-aandrijving aan de zijkant. De grondfrees heeft een universele 3-puntsbok met Cat. 1. De diepte kan door middel van de glijsloffen aan de zijkant versteld worden.

Boxer GREP greppelfrees

Ideaal voor het frezen van greppels en kleine sloten. Voorzien van schuin ingesteld wiel met vervangbare messen. Voor 600-1000 meter per uur. Freesbreedte 15 tot 90 cm.

Boxer GF-TCA grondfrees

Tandwielaangedreven grondfrees voor compacte tractoren. Diepte instelbaar.

Boxer DM spitmachine

De spitmachine is voorzien van zware sleepvoeten en hebben een maximale werkdiepte van 20 cm. De messen gaan afwisselend de grond in en scheppen de kluiten omhoog. De machine zorgt er voor dat de kluiten gelijk verspreid worden over het oppervlak. Breedte: 110 of 140 cm.

Grondboren

De grondboor is onmisbaar bij het plaatsen van hekken, afrasteringen en bomen. Leverbaar in verschillende formaten. Informeer gerust, we zijn 7 dagen in de week bereikbaar!

Meer informatie?

Eemsned: totaalaanbieder van aanhangwagens en mechanisatie.

Call Now Button