Weg- en terreinbeheer

Zout strooien of grond schuiven?

Boxer VM veegmachines

De machine kan eenvoudig schuin gesteld worden, door een flexibele topstang vangt de machine onregelmatigheden op. De veegmachine is uitgevoerd met opvangbak.

Leverbaar in de breedtes 115 cm, 150 cm en 190 cm. Informeer!

Boxer OB onkruidborstel

Deze OB onkruidborstel is uiterst geschikt om uw terrein netjes te onderhouden. De onkruidborstel heeft W. of een Euro aansluiting passend op uw schovel. Diameter: 70 cm.

Knegt MS 150 mestschuif

Voorzie uw minitractor of heftruck van deze mestschuif en ruim eenvoudig de stallen uit! Ook te gebruiken in combinatie met palletvorken.

Boxer SS sneeuwschuif

De hydraulisch verstelbare sneeuwschuif voor tractoren van 25 tot 70 Pk. De hoogte van het schuifblad is 86 cm en hydraulisch verstelbaar. De schuif is uitgevoerd met vervangbare rubberen strip en geveerde uitbreekbeveiliging.

Boxer TS250 strooier

Zoutstrooier of kunstmeststrooier. Het kan allebei met deze roestvrij stalen machine! Strooibreedte circa 160cm. Inhoud: 250 liter.

Boxer ZS strooier

Handig: aangedreven door zijn eigen wielen. Ideaal voor achter de heftruck, auto, quad of minitractor. Een inhoud van 160 liter en een strooibreedte van maximaal 5 meter!

Knegt kunstmeststrooier

Geschikt voor granulaat of poedermest, maar zand of zout zijn ook geen probleem! Voorzien van robuuste 200 liter kunststof trechter.

Meer informatie?

Eemsned: totaalaanbieder van aanhangwagens en mechanisatie.

Call Now Button