Atec Trailers

Atec maakt al decennia lang hoge kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elk product is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts een doel voor ogen:

Optimaal comfort voor u en uw waardevolle transport!

7 redenen om voor een Atec paardentrailer te kiezen

1 Compleet assortiment

Atec biedt vier lijnen met standaard producten, waarbij diverse opties mogelijk zijn. Dankzij de vele accessoires kunt u elke trailer volledig personaliseren.

2 Veiligheid

Atec paardentrailers bieden door het uitgekiende ontwerp, de voortreffelijke materialen en de zorgvuldige constructie uitstekende rijeigenschappen. In het bijzonder een hoge mate van stabiliteit. Hierdoor profiteren u en uw dieren van optimale veiligheid en maximaal comfort.

3 Vooruitstrevend design

Paardentrailers van Atec zijn ontworpen op basis van functionaliteit en duurzaamheid. Maar dat staat het design allerminst in de weg. Ook het oog krijgt wat het verdient.

4 Kwaliteit

Atec produceert aanhangwagens voor de professionele markt. Daarom volstaat alleen de beste kwaliteit. In ontwerp, constructie, materialen én service.

5 Twee jaar garantie

Twee jaar garantie op elke paardentrailer van Atec zit standaard drie jaar fabrieksgarantie op constructiefouten. Ook als u uw trailer dag in dag uit gebruikt.

6 Deskundig advies

Eemsned staat garant voor deskundig advies en persoonlijke aandacht. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast dragen wij zorg voor deskundig onderhoud en perfecte service.

7 Waar voor uw geld

Aanhangwagens en paardentrailers van Atec gaan lang mee. Dat blijkt onder meer uit de hoge inruilwaarde.