PAARDENTRAILER ONDERHOUD

Ondanks het feit dat je de paardentrailer zeer regelmatig gebruikt, bestaat de kans dat je vergeet dat de trailer niet alleen je paard vervoert, maar ook een voertuig is waarmee je in het verkeer rijdt met snelheden tot 90 kilometer per uur. Misschien is het daarom goed je te bedenken dat niet alleen je paard en je auto verzorgd moeten worden, maar de paardentrailer net zo goed. Daar komt bij dat paardentrailers meestal niet elke dag worden gebruikt. Ze staan vaak lang buiten stil in zon, regen, sneeuw, kou en hitte.

Voor de professionele gebruikers zijn er juist weer paardentrailers die zo vaak gebruikt worden dat er regelmatig onderhoud nodig is. Bij Eemsned weten we precies waar we naar moeten kijken en waar wat aan moet gebeuren. Hierdoor blijven de kosten zo laag mogelijk, terwijl je toch de zekerheid hebt dat het vervoermiddel van je edele viervoeter weer veilig en bedrijfsklaar is. Wij adviseren daarom ook om ieder jaar uw trailer te laten onderhouden en keuren. Veel trailers staan op slechte banden of banden die niet voorzien zijn van het juiste aantal Bar. Maar ook vloeren kunnen door vocht aangetast worden en zelfs zo erg dat er paddenstoelen aan de bodem vastgroeien. Met als gevolg dat de vloer zo zacht wordt dat uw paard door de vloer zou kunnen zakken.

Wij repareren tegen vooraf afgesproken prijzen dus geen verrassing achteraf. Onze werkplaats hanteert betaalbare tarieven en in noodgevallen zijn onze monteurs ook ’s avonds beschikbaar. Soms is het verstandiger om de Trailer of aanhanger te vervangen in plaats van een dure reparatie.  Hierover gaan we dan graag met u in gesprek.

Eemsned Trailers
is ook hét adres voor
onderhoud en reparatie

Call Now Button