Plospan stalstrooisel

Wij leveren het zeer brede assortiment houtstrooisels van Plospan. Voor iedere toepassing, voor iedere omgeving. Stuk voor stuk afgestemd op uw gebruikersdoelen en qua aanlevering en verpakking volledig aansluitend op uw wensenpakket.

Plospan kenmerkt zich door het lage stofgehalte en de goede absorptie. Meer weten over Plospan? Wij vertellen u het graag! Uiteraard kunt u bij ons komen ‘voelen’. Alvast inlezen kan via plospan.nl.

De excellente bodembedekker

Plospan houtvezel Excellent wordt speciaal aanbevolen als ideale bedding voor uw paarden. Het is het meest stofvrije bodemstrooisel, waardoor irritatie van de luchtwegen bij paarden zoveel mogelijk wordt voorkomen. Houders van sportpaarden kiezen daarom bijna in alle gevallen voor de Plospan houtvezel Excellent.

Optimale zorg en comfort

De extra waarde van Plospan houtvezel Excellent is dat het door het extra volume zacht en comfortabel is, waardoor de gewrichten bij het bewegen op de houtvezel zoveel mogelijk worden ontzien. Optimale zorg en comfort voor uw paard dus en daardoor minder kans op blessures.

Call Now Button